wie is bureau lot

Ik ben Rianne Heere.

communicatieadviseur, praatpaal en coach

Adviseren en ondersteunen bij communicatie is wat ik graag doe en goed kan. Klankborden en brainstormen, maar ook tot actie komen. Voor bedrijven groot en klein. Voor stichtingen. Non-profit organisaties. Culturele instellingen. Mijn vrienden. Iedereen kan bij me terecht. Als ik iemand verder heb geholpen, dan ben ik blij.

“Haar integriteit is een eigenschap die ik zeer waardeer: ze staat voor wat ze vindt, goed onderbouwd door kennis en ervaring, maar is tegelijkertijd ook heel flexibel en empathisch.“

Esther Hollenberg, De Kracht van Samen

tekstschrijver

Het is een beetje een gekte, maar ik ben dol op tekst. Voor mijn opdrachtgevers schrijf ik over alles wat los en vast zit. Van cao tot taalkwestie, van cultuur tot psychotherapie. Ik geef woorden aan het verhaal van mijn opdrachtgever. Goed geschreven en foutloos uiteraard.

schrijver, taalgek en spelletjesfanaat

Spelen met taal, dat vind ik prachtig. Ik schrijf een boek. Een thriller. En ik schrijf een feuilleton. Af en toe een blog. Leer scenarioschrijven. Wil iets met songteksten. Ik geef woorden aan mijn eigen verhaal. Als ik niet schrijf, dan doe ik spelletjes en socialize ik met gezin en vrienden. En ik lees.

dierenliefhebber

Het begon ooit met Vlekkie. Toen kwamen Tweetie, Kontje, Harrie, Wiebe, Snuf, Snuitje, Sunny, Lotje, Puck en Dirkje. We hebben ze in alle soorten en maten in huis gehad en het eind is nog niet in zicht.

bestuurder en vrijwilliger

Dat komt steeds vanzelf op mijn pad. Ik ben

  • lid Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest
  • oprichter en oud-voorzitter Vrouwennetwerk Goed Contact
  • oud-bestuurslid Ondernemersvereniging Castricum (OVC)
  • oud-bestuurslid Victoriefonds Cultuurprijs

netwerker

Tot slot, maar misschien wel vooral, ben ik een verbinder. Zowel in werk als privé. Als twee partijen elkaar vinden en elkaar begrijpen, dan is mijn dag goed.

o ja…

Ik heb een blauwe maandag in een band gezongen (héél lang geleden).

lot schrijft