Cadeautje

“Toen ik 10 jaar verder was, nam ik het besluit af te maken waar ik destijds aan was begonnen: het boek. Ik werd schrijver.”

Dit schreef ik bovenaan het eerste blad dat ik kreeg uitgereikt bij een workshop storytelling. Waarom? Geen idee en ik maak me daar ook niet druk om. Het komt zoals het komt, zou mijn vader zeggen. Je krijg wat je nodig hebt, zou mijn moeder zeggen.

Ik ben al lang geleden gestopt met me druk te maken over wat er uit mijn eigen geest komt. Ik zie het als een cadeautje. Als een rad dat in werking gaat. En uit dat rad komt altijd iets nieuws.

Zie hier.
Ik schrijf, Coen gaf me een “gezicht” (vrij naar Iris, de godin van de communicatie) en Teunis gaf een fantastische online vorm aan mijn woorden. Maar het belangrijkste: het borrelt van binnen, er gebeurt iets. Ik weet niet precies wat, maar het is zo. Je krijgt wat je nodig hebt. En ik kijk uit naar de toekomst!

lot schrijft

lot is het pseudoniem van Rianne Heere. Naast haar bedrijf, haar gezin en haar drukke sociale leven probeert ze zo veel mogelijk tijd te besteden aan haar grootste passie: verhalen vertellen. Wil je weten wanneer er een nieuw blog verschijnt? Like dan bureau lot op Facebook.

| | blogoverzicht